top of page

Συμπληρώνοντας ένα μήνα...


Φτάνοντας στον ένα μήνα από την καταστροφική φωτιά στην πόλη μας...Άλλες μέρες φαίνονται καλύτερες κι άλλες χειρότερες, το σίγουρο είναι πως τα δυσκολότερα είναι μπροστά και θα φανούν ακόμα περισσότερο.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες της Dogit που στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Η ευχαριστία μας είναι πραγματική γιατί ούτε στο ελάχιστο δεν θα καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε στα κιλά τροφών που μοιράσαμε, μα πάνω από όλα, δεν θα καταφέρναμε να συνεχίζουμε να δίνουμε ό,τι έχουν ανάγκη τα ζώα των συμπολιτών μας.

Η Naturea Greece pet foods, η Josera Hellas Pet food, η Κτηνιατρική, η Essential Foods στάθηκαν δίπλα μας χωρίς να ζητήσουμε το παραμικρό.

Στη Dogit απευθύνθηκε και πολύς κόσμος από Ελλάδα και εξωτερικό. Μέχρι και σήμερα παραλαμβάνουμε κούτες από τη Γερμανία. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο να διανέμουμε τα φάρμακα και τα υλικά σε όσους τα χρειάζονται και σε κλινικές.

Άνθρωποι από όλον τον κόσμο μας εμπιστευτήκατε... είμαστε ευγνώμονες για αυτό.

Αξιοσημείωτη η προσφορά εθελοντών προς εμάς. Μας πλαισιώσατε και μας βοηθήσατε πραγματικά και ουσιαστικά, με τέτοιο ήθος που μας διδάξατε πολλά!Τον μήνα που πέρασε, η Dogit απέκτησε φίλους, η ομάδα μας έγινε μεγαλύτερη και δυνατότερη.

Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε μεταφέρει τον Χανς στην κλινική....

Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε υπερασπιστεί τον κόσμο και τα ζώα που είχαν ανάγκη...

Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε πλησιάσει το Ροντβάιλερ και δεν θα μπορούσαμε να το περιθάλψουμε!

Ευχαριστούμε τη Ράνια που αμέσως πρόσφερε τις υπηρεσίες της ώστε να καλλωπιστούν τα πυρόπληκτα ζωάκια δωρεάν!

Συνεχίζουμε να παρέχουμε δωρεάν τροφές στους πληγέντες και όχι μόνο. Για ό,τι χρειαστείτε θα σταθούμε δίπλα σας.

Και μια υπόσχεση...δεν ξεχνούμε κανέναν! Στους δρόμους των καμμένων περιοχών, ανάμεσα στα συντρίμμια υπάρχουν 4ποδες ζωές...θα τις επισκεπτόμαστε!

Προτεινόμενα άρθρα
Πρόσφατα άρθρα
Αρχείο
Ετικέτες
Ακολούθησέ μας
bottom of page