top of page

Στολίσαμε για τα κατοικίδιά μας;;;


Οι πιο γιορτινές και χαρούμενες μέρες του χρόνου έφθασαν και σίγουρα όλοι έχουμε στολίσει όσες περισσότερες γωνιές του σπιτιού μας μπορούμε…και όχι μόνο. Σειρά, τώρα, έχουν τα δωράκια για τους αγαπημένους μας. Άλλοι μικρά, άλλοι μεγάλα, άλλοι ακριβά κι άλλοι φθηνά… όλοι, πάντως, κάτι θα πάρουν.

Αλήθεια, τους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους τους σκεφτήκαμε;

Όλες αυτές οι αλλαγές ίσως τους φέρνουν αναστάτωση κι όμως το υπομένουν και αυτό. Τολμήστε και προσπαθήστε τα φετινά Χριστούγεννα να συμπεριλάβετε και τους τετράποδους φίλους σας στη διακόσμηση, στα δώρα και στο φαγητό.

Τι εννοούμε; Πώς θα το κάνουμε αυτό;

Μια μικρή γωνιά φτιαγμένη για αυτές τις μέρες. Ένα όμορφο μαξιλαράκι, ένα όμορφο μπολάκι και μια αγαπημένη λιχουδιά την ώρα που εμείς γευόμαστε τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Αυτό είναι το απλό…Έχουμε όμως και κάτι ακόμα… Προσθέστε στη διακόσμηση Χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα κατοικίδιά σας! Μια μπάλα με λιχουδιές, ένα στολισμένο κουτάκι με την αγαπημένη του τροφή, μια γιρλάντα με τη φωτογραφία του ή με τη φιγούρα του, ένα κουτί με ένα καινούργιο παιχνίδι.

Κάποια από αυτά τα δώρα θα μπορεί να τα γευτεί και να τα καταλάβει αμέσως…Όσον αφορά στα υπόλοιπα θα αντιληφθεί τη δική μας διάθεση να τον/την συμπεριλάβουμε στον στολισμό. Η δική μας χαρά, η δική μας σκέψη και τα δικά μας συναισθήματα είναι αυτά που θα γίνουν σίγουρα κατανοητά από το κατοικίδιο συντροφιάς μας.

Ίσως τελικά αυτά τα Χριστουγεννιάτικα σκυλογατοστολίδια μας υπενθυμίζουν και τις μέρες των γιορτών πως πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε στην καθημερινότητά μας τους πιστούς μας φίλους.

Ετικέτες:

Προτεινόμενα άρθρα
Πρόσφατα άρθρα
Αρχείο
Ετικέτες
Ακολούθησέ μας
bottom of page